2015. október 15., csütörtök

Mondókára fel! pályázatunk terjed a virtuális térben

Újabb pályázatot indítottunk az I. Kacaj Panka Mese- és Versíró Pályázat hihetetlen karrierje után.

És a hír máris terjed a virtuális térben. Sokszor emlegetjük, hogy mennyire felgyorsult a világunk, de a kérdés csak az hogy jóra használjuk-e fel ezt a gyorsaságot, tudunk-e lassítani mellette és a fontos dolgokra figyelni. Például egy két éves csöppségre, aki most formálja első szavait, amelyeket sokszor a tőlünk hallott mondókából, mesékből merít. Ezért biztatunk mindenkit, bármilyen értelmetlennek is tűnik az „apacuka fundaluka”, ne felejtsük el a mondókák fontosságát, hiszen ebből is szavakat merítenek a gyerekek. Én magam lepődtem meg legjobban mikor másfél éves lányom egyik nap felkiáltott: "jé ebben a mondókában benne van apa."

A hír eddig 14 országba jutott el! Nagyon szeretnénk hallani, ahogy már a távolban született magyar gyerekek mondókáznak és ropogtatják a "Répa, retek, mogyorót". Egy nagy nemzetközi mondókázást szeretnénk Kacaj Panka virtuális karácsonyfája alá és ez a ti segítségetekkel létrejöhet. Mutassuk meg erőnket, hogy megteremtsük ezzel az első magyar gyerektalálkozót, legalább virtuálisan!

Hogy mit kell ehhez tenni?
1. Lementeni a Mondóka pályázat plakátját.
2. Megosztani ismerőseiddel a Facebookon.
3. Megírni nekünk Facebookon (www.facebook.com/groups/kreativbabaajandek) vagy e-mailen (kacajpankamesetara@gmail.com) a megosztás tényét.A megosztók között egy ilyen csodaszép egyedi, névre szóló, kézzel hímzett ajtókopogtatót sorsolunk ki!
Nem kell aggódni, lányokra is gondoltunk és nagyon aranyos rózsaszín ajtódíszünk is van. :)

Ami külön jól esett, hogy több gyerekeknek és szüleiknek szóló lap is felajánlotta segítségét és mellénk állt mondóka pályázatunk terjesztésében a Facebookon, így partnereink között tudhatjuk már a következő lapokat. Böngésszetek és olvasgassatok ti is:

Galagonya bohóc, az ország kedvenc szülinapi bohóca:

Anya fűzz velem gyöngyöt blog:
www.anyafuzzvelemgyongyot.cafeblog.hu

Nanka Design, különleges tündérpárnák, egyedi takarók és falvédők:
www.nankadesign.hu

Gyerekprogramok minden mennyiségben:

Gerzsóház:
Srácnevelde:

Pályázatmenedzser:

Gondos szülő, kukucskáló műhely ovisoknak: 
https://www.facebook.com/gondosszulo?ref=hlNe felejtsétek, "Mondókára fel!"
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése