2016. július 5., kedd

Mesés hírek Kacaj Panka Mesetárából - a mesetesztelők hihetetlen számai



A Mesetár blogján a mesetesztelők felhívását eddig a pillanatig 28331-szer nyitották ki!

Mesetesztelők figyelem! A tavalyi 42 gyermekkel szemben az idén 474 gyermeket regisztráltunk! Egy hét, 2 nap alatt

A pályázaton kívüli mesét több mint 310 olvasó tekintette meg, kedv csinálóként.


És akkor pár szó a Mesetesztelőkről:

Egy mesetesztelőnek jelentkező kislány egy meseolvasási versenyen egy hónap alatt 400 mesét olvasott és értékelt. Gratulálunk!

A tavaly a legtöbb héten tesztelő kislány, a legkitartóbb, a mesék és versek hatására az idén már maga is pályázott. Ezt idén bármelyik mesetesztelő megteheti, nem kell egy évet várnia!

Mesetesztelők a határon túlról is jelentkeztek: horvátországi, vajdasági, erdélyi, szlovákiai, angliai, svájci, afrikai magyar gyerekek is csatlakoztak (akikről tudunk)! Sőt egy egész gyermekotthon is mesetesztelőnek jelentkezett! Gratulálunk!

Ne felejtsétek, azonban csak az lehet hivatalos mesetesztelő és tudjuk részére elküldeni az online okleveket, aki ki is tölti az értékelő lapot a mesetesztelő hét végén!

Több felnőtt is jelentkezett, de ne felejtsétek, ez most a gyerekekről szól. Hiszen a mesék értük vannak, így az ő véleményük számunkra most a legfontosabb!

Miért szeretik a szülők a mesetesztelést? „Egy jó játék!” —„Nem kell mindig a megszokott meséket olvasni.” — „A mesékkel újra a mese világába költözhetek és egy kicsit újra én is gyerek lehetek.”

 Még mindig várjuk a pályázatokat, hogy legyen mit olvasni a sok-sok mesetesztelőnek. Javaslat, hogy mielőtt valaki nekiül mesét, verset vagy történetet írni, nem lesz hátrány, ha újra elolvassa a kiírást: http://kacajpankamesetara.blogspot.hu/2016/04/ii-kacaj-panka-mese-es-versiro-palyazat.html

5 megjegyzés: