2016. június 27., hétfő

Mesetesztelők kerestetnek!



Szép mesékkel, versekkel, kedves történetekkel gazdagabb a nyári szünet is


Most jelentkezz Hivatalos Mesetesztelőnek! 



Idén értékes ajándékokat is nyerhetsz!



Kedves Gyerekek!


Újra nyakunkon a nyári szünet és nagy a forróság az idén is. Nagy örömmel tesszük közzé, hogy ismét keressük a Mesetesztelő gyerekeket, akik szívesen olvasnak meséket, gyerekverseket napról - napra!

Tavaly 42 kisgyermek tartott velünk és olvasta lelkesen Kacaj Panka Mese - és Versíró Pályázatunkra érkező alkotásokat, majd véleményt is írt róluk! Nagy élvezettel olvastuk a kicsiktől és nagyoktól érkező kedves, ám szigorú és igazságos véleményeket.


Mi is egy Hivatalos Mesetesztelő feladata?
- Jelentkezéseteket e-mailben (kacajpankamesetara@gmail.com) vagy Facebookon (www.facebook.com/kacajpankamesetara)  „Mesetesztelőnek jelentkezem” jeligére várjuk.
E-mail címet, nevet feltétlenül írjatok, és áruljátok el azt is, hogy hány évesek vagytok.Valamint, hogy a nyár melyik hétfőjén kezdenétek a tesztelést  (jelenleg jelentkezni lehet: augusztus 15, 22, 29-i hetekre).

- A program mindig hétfőn indul, azoknak, akik vasárnap estig jelentkeznek, Minden nap küldünk egy mesét vagy verset, amit közösen szüleitekkel vagy egyedül el tudtok olvasni.

- Pénteki napon, az utolsó mesével együtt kaptok egy kérdőívet, amelyen osztályozzátok az addig olvasott meséket, verseket, mint a suliban. Sőt, akár szöveges értékelést is írhattok! Vagyis most fordul a helyzet, és ti lehettek a tanárok!

- Minden mesetesztelő oklevélben részesül, akik határidőn belül kitöltik a kérdőívet!

- A legkitartóbbak, akik több héten keresztül vállalják ezt a felelős nyári munkát, értékes ajándékokat nyerhetnek a Kacaj Panka Mesetár Társaság és a Fővárosi Állat- és Növénykert jóvoltából! Tavaly Farkas Mendi volt a legkitartóbb és a díjazottakkal együtt örülhetett az Állatkert vendégszeretetének, sőt annyira megtetszett neki, hogy idén már az ő meséit olvashatjátok majd.


JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016. július 17. 22:00!
Minden hétfőn új kör indul más - más mesékkel.

Ne felejtsétek, komoly döntések várnak rátok, hiszen a ti véleményetek a legfontosabb a döntőbe jutáshoz. Végül megtudjuk majd, hogy 2016-ban, a a Fővárosi Állatkerttel közösen megrendezett II. Kacaj Panka Mese -és Versíró Pályázaton kik lettek a legeredményesebbek!


Sok gyerekre, szülőre és nagyszülőre, számítunk az idén is, hogy a kíváncsi gyerekek mielőbb bepillantást nyerhessenek a legújabb mesék, történetek és versek csodás világába!


Kik jelentkezhetnek Mesetesztelőnek?
Minden 3. évét betöltött kisgyermek, aki még nem múlt el 18 éves. :)


Hívd meg barátaidat is!


SŐT, ha most a barátaidat, testvéreidet, osztálytársaidat is felkéred Hivatalos Mesetesztelőnek, sorsoláson veszel részt! A sorsoló gömbbe annyiszor kerül be a neved, ahány Mesetesztelőt hívsz meg, tehát nagyobb az esélyed!

Nem kell mást tenned, mint e-mailben elküldeni jelentkező barátaid, testvéreid nevét, korát, e-mail címét (FIGYELEM, CSAK OLYAN RÉSZTVEVŐ SZÁMÍT, AKI MAGA IS BELEEGYEZIK A MESETESZTELÉSBE, ELFOGADJA A SZABÁLYOKAT ÉS A MESETESZTELŐ A HÉT VÉGÉN KI IS TÖLTI A KÉRDŐÍVET HATÁRIDŐRE! )





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése