2016. január 1., péntek

Mondókára fel! pályázatunk nyertesei

Kedves Gyerekek, Szülők, Nagyszülők, Óvónénik és Érdeklődők!

2015. október 10-én a világba kiáltottuk: Mondókára fel! Aranyosabbnál, aranyosabb videókat kaptunk a világ 8 országából, amelyeket ezúton is köszönünk nektek!

A zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, hiszen mindenki nagyon ügyes volt, szépen beszéltetek, mosolyogtatok, eljátszottátok a mondókákat. :)

Amikor elindítottuk a pályázatunkat, még az a tervünk volt, hogy egy győztest hirdetünk, aki teljes mértékben elnyeri mindhárom zsűri tagunk tetszését. Azonban Galagonya Bohócnak, György - Horváth Zsuzsának és Balázs Bulcsúnak nagyon nehéz dolga volt. Ezért megalapítottuk a Közönségdíjas kerestetik zsűrinket is, szintén szakértőkből: csatlakoztak hozzánk anyukák, nagymamák, dédnagymamák. És a szabadkai Pannon Rádió szerkesztő- műsorvezetője, Búzás Zsuzsanna vezetésével kiválasztották közönségdíjas mondókázóinkat is.

És akkor most jöjjenek a nyertesek írásban is, miután Balázs Kata és Bogi már felolvasta nektek karácsonyi kisfilmünkben (https://www.youtube.com/watch?v=UFwAFxTeejg) .


FŐDÍJASAINK:

1. Petra, 4 éves, Zágráb
Díjai: egy névre szóló hímzett párna a Kreatív Baba Ajándék jóvoltából, egy Gyöngycsibék és barátai könyv az http://anyafuzzvelemgyongyot.cafeblog.hu/ jóvoltából, egy mondókás könyv a Kairosz Kiadó jóvoltából, Kacaj Panka mesés versek az állatokról CD.


Kézzel hímzett, névre szóló párna (minta)

Kairosz Kiadó mondókás könyvei
2. Teó, 4 éves, Budapest
Díjai: egy mondókás könyv a Kairosz Kiadó jóvoltából és egy Kacaj Panka mesés versek az állatokról CD


3. Zoltán, 6 éves, Zalaegerszeg
Díjai: egy Gyöngycsibék és barátai könyv, valamint egy Kacaj Panka mesés versek az állatokról CDKÜLÖNDÍJASUNK:

1. Glenda, 5 éves, Lőrinci- Selyp


Díjai: egy mesekönyv az Avarfalvi mesék blog jóvoltából, és egy  Kacaj Panka mesés versek az állatokról CD.


Kacaj Panka Mesés versek és népdalok az állatokról CD


KÖZÖNSÉGDÍJASAINK:

1. Noémi Szonja, 3 éves, Budapest
Díjai: Gyöngycsibék és barátai könyv az http://anyafuzzvelemgyongyot.cafeblog.hu/ jóvoltából, és egy  Kacaj Panka mesés versek az állatokról CD.


Gyöngycsibék és barátai könyv

2. Lénárd, 6 éves, Baja
Díjai: egy mondókás füzet és egy Kacaj Panka mesés versek az állatokról CD.

3. Réka, 3 éves, Budapest
Díjai: egy Gyöngycsibék és barátai könyv, valamint egy Kacaj Panka mesés versek az állatokról CD. Gratulálunk mindenkinek sok szeretettel, aki részt vett. Aki pedig idén nem nyert, ne csüggedjen, hiszen sok meglepetéssel készülünk 2016-ban is. Köszönő online emléklapjainkat januárban kapja meg minden résztvevő! Hamarosan közzé tesszük a Facebookon (www.facebook.com/kacajpankamesetara) minden résztvevő videóját. 

Ne felejtsétek Mondókára fel! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése