2015. december 16., szerda

Mondókára fel! Pályázati híradó

Kerek két hónap. Ennyi ideig tartott Mondókára fel! Pályázatunk. Hirtelen jött az ötlet, amelyet gyors elhatározás majd egyeztetések követtek: hirdessünk mondóka pályázatot a világban élő magyar gyerekeknek! Próbáljunk kapcsolatot teremteni és hívjuk őket Kacaj Panka virtuális karácsonyfája alá mondókázni. 2015.október 10-én, az Olvasás éjszakáján a világba kiáltottuk: Mondókára fel!

A kezdeti félelmeink és a szülők aggodalmai, szép lassan elsimultak és érkeztek az aranyosabbnál aranyosabb felvételek. Számunkra is ismeretlen mondókák kerültek elő a tarsolyból, sőt saját szerzemény is érkezett!

2015. december 10-re a Mikulás elhozta nekünk az igazi ajándékot, hiszen 8 (!) országból összesen 42 kisgyermek édes csilingelő hangját és mondókáját tudhatjuk tarsolyunkban!

Nagyon köszönjük minden vállalkozó szellemű gyermeknek és szüleiknek, nagyszüleiknek, hogy együtt mondókáztak velünk Vajdaságtól, Dánián keresztül Angliáig.

Ezúton sok szeretettel meghívunk minden kedves résztvevőt és érdeklődőt 2015. december 23-án 16:00-ra Kacaj Panka virtuális karácsonyára, amely egyben a Világban Élő Magyar Gyerekek Első Virtuális Találkozója is! Utazni se kell, mindenki kényelmesen otthonról követheti az eseményeket az internet segítségével a www.kacajpankamesetara.blogspot.com -on keresztül.

Várjuk Önöket sok szeretettel, találkozzunk december 23-án, ahol kiderül, hogy a sok kedves kisgyerek közül, ki ebben az évben a legkedvesebb mondókázó széles e vidéken. :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése